Braenduir Chronicles

is a captivating new epic fantasy book series for adults. Not recommended for the most sensitive readers because of the explicit content, though! But if you don’t mind severed heads and intimate scenes, keep reading. 

Kirjan suomenkielinen laitos

(To my English speaking readers: this post is about the Finnish edition of Runecursed. Where to download it etc.)

Lupasin aiemmin kesällä, että esikoisromaanini (engl. Runecursed) ilmestyy suomeksi syksyllä luku kerrallaan. Yritän olla sanani mittainen nainen, joten Riimuin kirotun prologi on nyt ladattavissa pdf-tiedostona täällä https://payhip.com/jpaspenn. Koska englanninkielinen alkuteoskin on ollut tarjolla ilmaiseksi, myös Riimuin kirotun luvut ovat saatavilla veloituksetta 30 päivää ilmestymisensä jälkeen. Prologi on siis ilmainen 3. lokakuuta saakka.

Instagram didn’t allow me to post this picture. How twisted is the imagination of AI?

Enemmän tietoa sekä näyte ja lyhennelmä kirjan engl. laitoksesta löytyy etusivulta. Lyhykäisyydessään Riimuin kirottu on “epic/high fantasy” genreen putoavan kuusiosaiseksi kaavaillun Jumalrumpu-sarjan ensimmäinen osa, jonka pääteemoja ovat yksilönvapaus, veljeys ja rakkaus. Tarinaa kerrotaan useiden eri henkilöiden näkökulmasta (vrt. esim. Tulen ja jään laulu).

Kirja on omakustanne. Suomenkielinen laitos ilmestyy toistaiseksi vain sähköisessä muodossa ja on tällä hetkellä saatavilla vain Payhipin kautta. Kiitän etukäteen jokaista kirjastani kiinnostunutta! Jos sinulla on kysyttävää, kommentoitavaa tai kritisoitavaa, viestiä voi laittaa sähköpostilla (osoite löytyy Contact-osiosta) tai sosiaalisen median kautta (IG @jpaspenn ja FB-sivu Braenduir Chronicles). Antoisia lukuhetkiä!

PS. Huomioithan, että tämä kirjasarja ei sovellu alaikäisille lukijoille ja sisältää kohtauksia, jotka saattavat järkyttää myös herkimpiä aikuisia.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: