Braenduir Chronicles

is a captivating new epic fantasy book series for adults. Not recommended for the most sensitive readers because of the explicit content, though! But if you don’t mind severed heads and intimate scenes, keep reading. 

Tervetuloa Jumalrumpu-fantasiakirjasarjan (engl. Braenduir Chronicles) omalle sivulle!

Täältä löydät tietoa sarjassa suomeksi julkaistuista kirjoista. Jumalrumpu on korkeaa fantasiaa (high fantasy/epic fantasy) edustava, täysi-ikäisille lukijoille suunnattu indie-kirjasarja, joka vie lukijan Murtuneelle mantereelle, missä sankaruus saavutetaan kuolemalla ja kuolevaisesta voi tulla jumalolento.

Sarjassa on useita päähenkilöitä, joiden erilliset juonilangat nivoutuvat yhteen tarinan edetessä. Juoni on “hahmoperusteinen” (character based), suhteellisen hidastempoinen ja kerronta jättää tilaa lukijan omalle päättelylle sekä mielikuvitukselle. Sarjan keskeisiä teemoja ovat yksilön-/valinnanvapaus, oman polun ja itsen löytäminen sekä tasapainoilu ulkoisten velvoitteiden ja omien halujen toteuttamisen välillä. Tarinan sankarit ovat kaikki jollain tapaa velvollisuuden sitomia. Osa on valinnut kahleensa itse, toisille ne ovat langenneet vastoin heidän tahtoaan. Jokainen kuitenkin pohtii samoja kysymyksiä: “mitä on vapaus” ja “olenko valmis maksamaan hinnan, joka sen saavuttamiseksi vaaditaan”.

Sarja ei sovellu alaikäisille, eikä kovin herkkähipiäisille lukijoille. Jos arvostat onnellisia loppuja ja sitä, että intiimit kohtaukset katkeavat siihen, kun “he sammuttivat valot”, Jumalrumpu ei ole sinua varten. Jos sen sijaan nautit perinteisestä, tyyliltään ehkä vähän vanhanaikaisestakin, seikkailufantasiasta, moniulotteisilla, tarinan edetessä kehittyvillä hahmoilla ja romantiikan murusilla maustettuna, anna ihmeessä sarjalle mahdollisuus (vaikka se omakustanne onkin).

Sarjan ensimmäinen osa ilmestyi englanniksi vuonna 2022 nimellä Runecursed. Kirjan suomenkielinen laitos, Riimuin kirottu, ilmestyy kuluvan vuoden loppuun mennessä. Ensimmäiset 11 lukua ovat pian ladattavissa ILMAISENA NÄYTTEENÄ Payhipin kautta.

"Et sinä kuole, rakas."
"Rakas..." Arron toisti ja haikea hymynväre kaarsi hänen huuliaan. "Toivon vain, että olisimme saaneet vähän enemmän aikaa rakastaa."
"Niin minäkin." Jan puristi hänen kylmännihkeää kättään lujemmin. "Kiitos, että näytit, millainen mies minusta olisi voinut tulla."
Riimuin kirottu aloittaa kiehtovan, uuden fantasiasarjan, joka vie lukijan Murtuneelle mantereelle, maahan, jossa kuolevaisesta voi tulla jumala ja todelliset sankarit ovat säkeitä lauluissa. Nouse sotaratsusi satulaan ja seuraa pohjoisia sotureita heidän poluillaan kohti jaettua kohtaloa.